Menuforslag 1 - den lette

To retter mad, hertil vinmenu samt kaffe/te.

Pris pr. kuvert: 562,-

Menuforslag 2 - den gode

Tre retter mad, hertil vinmenu samt kaffe/te.

Pris pr. kuvert: 741,-

Menuforslag 3 - den overdådige

Fire retter mad, hertil vinmenu samt kaffe/te.

Pris pr. kuvert: 906,-

Menuforslag 4 - når der ikke er nogle smalle steder

Fem retter mad, hertil vinmenu samt kaffe/te.

Pris pr. kuvert: 1026,-

Menuforslag

Forretter

 

Vingårdens platte

Varierer men indeholder nogenlunde følgende og altid med lokale, økologiske råvarer:

- paté på crouton, ravioli med kød og urter på en tangsalat, charcuteri, ost, et grønt indslag, humus og fermenterede grøntsager

 

ØSTERS

3 pocherede østers

m/finthakkede svampe og skalotteløg toppet med en gratineret sabayonne sauce og små agurkekugler i grøn olie

 

ÆG

Paneret, røget, blødkogt æg

Selleri i mayonnaise.

Årstidens urter

 

LAM

Sprød terrine af lammeindmad

m/en gammeldags fransk sursovs og friske urter

 

 

 

Hovedretter

Alle hovedretter servers med koldhævet brød bagt med lokalt biodynamisk mel, kryddersmør samt årstidens salat

Lammet er økologisk, lokalt vadehavslam

 

Confiteret lam pakket i sprød skal af ølandshvede

Serveret med luftig kartoffelmos, brunet smør og hvidløg

Reduceret lammefond med grov sennep og aronia

 

Lammekølle med provencalske urter

Persillesauce, indbagte kartofler og glaserede rødbeder

 

Lammenyrer på røsti

Servereret med friterede rødder og kørvel. Rødvinssauce.

 

(Sig til, hvis I ønsker andet end lam)

 

 

Desserter

 

Opgraderingsmuligheder

Vester Vedsted Vingårds velkomstdrink: 50 kr.

Velkomstsnack: 35 kr. 

Kaffe/te: 32 kr. 

Avec destilleret og produceret på Vester Vedsted Vingård: 40 kr. 

Øl fra eget bryghus: 69 kr. 

Sodavand/safte: 35 kr. 

Skrub-af-mad: 65 kr.