AFTEN PÅ VINGÅRDEN

- HVER LØRDAG 18-21.30

//Vingårdens Bord//

 Lørdag den 6. april, lørdag d. 13. april, lørdag d. 20. april

 

MENU

PÅSKE

Forret - 95,-

Fiskecreme med fløde, muslinger og sprøde skaller 

 Vores dejlige hjemmebagte surdejsbrød

 Vin: VVV mousserende æblevin 85,-/450,- 

 

Hovedret - 230,-

Glaseret lammelevermousse og braiserede lamme ribben. 

Kørvel – ølandshvedekerner - rødder

 VVV rødvin Cabernet Cantor 2016 75,-/420,-

  

Ost - 95,-

3 oste fra Enghavegård serveres med kvædepuré og knækbrød 

VVV hvidvin Solaris 2017 70,-

 

  

Dessert - 95,-

Chokoladeæg

Mørk chokolade – vaniljechibouste – gul passionsfrugt

 

VVV appelsin/kaffelikør 35,- 

--------------------------------------

 

4 retter 450,-

 

Alt kød, mejeri, mel og de fleste grøntsager købes af lokale producenter, der enten er økologiske eller biodynamsiske. 

Mange af grøntsagerne hentes i egen køkkenhave. Både vore vinmarker og køkkenhave er under omlægning.

 

 

-------------------------------------

 

Alt kød, mejeri, mel og de fleste grøntsager købes af lokale producenter, der enten er økologiske eller biodynamsiske.

Mange af grøntsagerne hentes i egen køkkenhave. Både vore vinmarker og køkkenhave er under omlægning til økologi.

TIL BØRNENE LAVER VI BØRNEUDGAVER AF DE VOKSNES LÆKKERIER ELLER BURGER. 

 

Book bord på kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587