AFTEN PÅ VINGÅRDEN

- HVER LØRDAG

Aftenåbent i restauranten på Vester Vedsted Vingård

 

Lørdag d. 23. februar

- er der blueskoncert (se under punktet koncerter). Det betyder, at vi i den anledning har en anderledes menu. Kommer man til koncerten, serveres den fra kl. 18.00-19.15. Hvis man bare gerne vil ud og spise, så kan menuen bestilles fra kl. 17.00. I dette tilfælde skal man så forlade restauranten inden kl. 19.00. (Koncerten varer fra 19.30-21.30)

3 retter for 349,- (hovedretten 240,-) // 3 retter vegetar 300,- (hovedret 189,-)

Forret

Vidunderligt velsmagende og vanedanende rødbedetatar med rødbeder fra egen have

Hovedret

Spareribs af lokal biodynamisk gris (Hedeagergård) - hjemmelavet bbq-sauce - pommes croquettes - grønne sager

Dessert

Dagens kage

 

 

Hermed menuen for lørdag d. 16. februar i restauranten på Vester Vedsted Vingård.

Restauranten har åbent hver lørdag fra kl. 18.00 til 21.30.  

Bordbestilling: kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587                  

 

Forret - 95,-/vegetar 85,-

Hvidvinsgratineret østers med grøntsager og sauce mousseline 

Vegetar - rødbedetatar

Vores dejlige hjemmebagte brød med mel fra det lille biodynamiske mølleri Forum Mel

Vin: VVV mousserende rosé 120,-/600,- // VVV mousserende æblevin 85,-/450,-

 

Hovedret - 299,-/vegetar 169,-

Sprødstegte confiterede andelår af egne moskusænder, rødbedeflan, aroniabær, pommes pailles, sauce Diane (pebersauce med fløde)

Vegetar - linseragout med koncentreret tomatsauce bagt i ovnen med æg og serveret med helt fintsnittet grønt

 VVV rødvin Cabernet Cantor 2016 75,-/420,-

 

Ost - 95,-

3 oste fra Enghavegård serveres med sprødt og sødt

VVV hvidvin Solaris 2017 70,-

 

Dessert - 95,-

Parfait af fransk nougat - creme af honning og olivenolie - gode råd 

VVV absint 35,- 

 

 Klassisk 4 retter 550,-

Vegetar 4 retter 399,-

TIL BØRNENE LAVER VI F.EKS BØRNEUDGAVER AF DE VOKSNES LÆKKERIER ELLER BURGER.