VIGTIG MEDDELELSE!
Kære alle
 
De næste 2 måneder (måske længere) - er vi blevet nødsagede til at sætte vores "Aftener på Vingården" på pause. Dvs. frem til og med lørdag d. 26/9. 
 
Xavier, der er kokken, har været ude for en ulykke og har brækket hælknoglen. Dette betyder, at han ikke kan støtte på foden før om 12 uger!! I og med at vi er et lille familieforetagende med kun én køkkenchef/kok og én restaurantchef, så gør denne situation os meget skøbelige.
 
Men vi vil sikre at oplevelsen hos os bliver leveret af os, og derfor bliver vi nødt til at tage den svære beslutning af holde pause for visse af vore aktiviteter i restauranten. Det vil således være muligt at komme til let frokost og kaffebord, som jeg, kokkens kone, vil stå for tilberedning og servering af (nogle af jer husker måske, at jeg engang huserede en del i netop Vingårdens køkkenet). I august torsdage-søndage 12-16.30. Søndage brunch fra 10-12 KUN for allerede forudbestilte aftaler.
 
Jeg kan ikke fuldføre en aftenservering selv, da vi jo har en lille datter på under et år, der har brug for mig om aftenen. Vi har prøvet at vende og dreje situationen og løsningsmuligheder mange gange, og dette er den rette beslutning.
 
Vi beklager mange mange gange over for alle I, der har bestilt bord, og alle I, der måske havde tænkt jer at gøre det, og håber inderligt, at I har lyst til at komme og besøge os en anden gang.
 
Vi fuldfører forudbestilte arrangementer som fødselsdage, bryllupper, konfirmationer og gravkaffe. I er velkomne til at kontakte os, hvis I lige har brug for at vende noget med os på 52340903.
 
Jeg har skrevet til alle de, der har reserveret plads denne fredag og lørdag. Jeg vil over de næste par dage gennemgå aftenreservationerne de næste mange uger frem og skrive til jer hver og én.
 
Med venlig hilsen
Xavier og Marie Malletier
Vingårdens Bord

AFTEN PÅ VINGÅRDEN

Lørdage kl 18.30 samt udvalgte fredage

Bestil bord online her eller ring på 52340903

 Velkommen til "Vingårdens Bord"

Menuen offentliggøres ikke, før den præsenteres ved bordet - ligesom når du er gæst hos gode venner. Vi behøver blot ved reservering vide, om det drejer sig om klassisk eller vegetar. Og om I ønsker den korte aften eller hele oplevelsen. Ligeledes beder vi også om at blive gjort bekendte med eventuelle allergener.  

Alle vore retter serveres med egenproducerede drikkevarer - oplys blot, om der ønskes med eller uden alkohol. Det er også muligt at bestille en vinmenu med halve glas - vi ved godt, at vi bor langt ude på landet, og at nogle jo skal køre hjem. 

  For den bedste oplevelse anbefaler vi, at alle omkring bordet vælger det samme antal serveringer. Vi byder til bords kl. 18.30.

Der er mange muligheder for at overnatte i Vester Vedsted. Se under bjælken herover under restaurant. 

-

En aften på Vingården - hele oplevelsen

Velkomst: Mousserende vin

6 serveringer med tilhørende vine

kaffe/te, hjemmelavet fransk nougat og en avec fra destilleriet 

1000,-

For halve glas eller saftmenu 800,-

 

-----------------

En kortere aften på Vingården 

3 retters menu  

Pris pr. person 500,-

Matchende vinmenu 3 glas 240,-

Samlet 700,-

 

 Ønskes en ølmenu i stedet for vinmenu er der også mulighed for det.

Alt kød, mejeri, mel og de fleste grøntsager købes af lokale producenter, der enten er økologiske eller biodynamiske.

Mange af grøntsagerne hentes i egen køkkenhave, der er økologisk. Vore vinmarker er under omlægning til økologi.

TIL BØRNENE LAVER VI BØRNEUDGAVER AF DE VOKSNES LÆKKERIER. 

 Bestil bord på kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903

.

.

Restaurant og cafe ved Ribe:

Vester Vedsted Vingård, V Vedsted Vej 64, Vester Vedsted, 6760 Ribe. Tel 45+52340903. Mail: kontakt@vvvingaard.dk.

 

Fredag d. 17/7 2020 rykker resttaurant Vingårdens Bord udenbys

Gourmet på Vadehavsk

- et samarbejde mellem Naturcenter Tønnisgård og restauranten på Vester Vedsted Vingård "Vingårdens Bord"


Kom med på en spændende og inspirende gåtur på Rømøs vader. Under kyndig vejledning af naturguiderne fra Naturcenter Tønnisgård lærer du om spiselige fristelser i julimåneds vadhav. 

Mens der sankes på Vaden snittes, koges, braiseres og klargøres en middag tilberedt af Xavier og Marie Malletier fra Vingårdens Bord, restauranten på Vester Vedsted Vingård ved Naturcenter Tønnisgårds fantastiske udekøkken. Maden akkompagneres af Vingårdens vine, øl og spiritus.


Det praktiske:

Mødested: Naturcenter Tønnisgård, Havnebyvej 30, 6792 Havneby, Rømø

Tidspunkt: fredag 17. juli 16.00-ca.22.00

Der køres til vaden i egne biler. Husk tøj efter vejret, gummistøvler, lille kniv og kurv. 

Hjemme ved Tønnisgård: before dinner stemning med mousserende vin og apperitif. Naturguiderne holder et kort oplæg og gæsterne inviteres ind på må og få for at deltage i forberedelserne af middagen. Der bliver kaldt til bords ca. kl. 18.30.

Pris: 1.400 kr. 

Prisen inkluderer: 

Guidet tur til vaden med naturvejleder. 

Mousserende velkomst med snacks.

4 serveringer inkl. vine og kaffe

----------------------
Fredag d. 23. oktober afholder vi et lignede arrangement blot med fokus på østers.