Påske ved //Vingårdens bord//

.

- Vingårdens Bord - 

---------------------------------------

 

 

PÅSKEFROKOST

Forret - 95,-

Fiskecreme med fløde, muslinger og sprøde skaller 

 Vores dejlige hjemmebagte surdejsbrød

 

Vin: VVV mousserende æblevin 85,-/450,-

 

 

 

Hovedret - 230,-

Glaseret lammelevermousse og braiserede lamme ribben. 

Kørvel – ølandshvedekerner - rødder

 

 VVV rødvin Cabernet Cantor 2016 75,-/420,-

 

 

 

Ost - 95,-

3 oste fra Enghavegård serveres med kvædepuré og knækbrød

 

VVV hvidvin Solaris 2017 70,-

 

 

 

Dessert - 95,-

Chokoladeæg

Mørk chokolade – vaniljechibouste – gul passionsfrugt

 

VVV appelsin/kaffelikør 35,- 

--------------------------------------

 

4 retter 450,-

 

Alt kød, mejeri, mel og de fleste grøntsager købes af lokale producenter, der enten er økologiske eller biodynamsiske. 

Mange af grøntsagerne hentes i egen køkkenhave. Både vore vinmarker og køkkenhave er under omlægning.