Tag maden med

Tag maden med
Kære alle
 
Sammensæt selv din flammenkuche eller pizza

2020 blev året hvor Xavier kunne tilføje pizzaiolo på sit cv. Og hvem ved, måske vi synes, det er så hyggeligt, at vi på sigt kunne finde på at gentage nu og da. 

Bunken med pizzabakker er svundet gevaldigt ind, siden dette billede blev taget, det rækker nok lige knap og nap her til weekenden, så måske nogle får pizza og flammenkuche med hjem i alternativ indpakning. Man er også velkommen til at tage emballage med selv (en ovnplade fx), så vi undgår for meget engangs. For vi har iskoldt vand i blodet og genbestiller ikke i fuld tro på, at vi måske kan få lov til at åbne op meget snart igen. 

Vi begyndte med flammenkuche fra stenovn og i håb om, at der nu blot er omkring 1 uge til, at vi så småt må begynde at åbne op igen, så har vi valgt, at vi denne weekend slutter af med bravour med FLAMMENKUCHE og PIZZA fra stenovn (eller elovnen, skulle det regne hele dagen) lavet med råvarer fra vores fantastiske samarbejdspartnere der langt ude på landet.

Fredag d. 8/5 11.30-18.30
Lørdag d. 9/5 11.30-18.30
Søndag d. 10/5 11.30-18.30

Sammmensæt selv din flammenkuche eller pizza:
Ved bestilling vælges følgende:

Basen er enten: tomatsauce eller sauce-flammenkuche (hjemmelavet yoghurt med salt og peber) 60,-

Derefter vælges tilbehør: 
Hjemmelavet bacon +20,-
Hjemmelavet lufttørret skinke +15,-
Ost +20,-
Salat fra haven +8,-
Fermenterede grøntsager +8,-
Grøntsager +6,-
Æg +10,-
Hakket stud +10,-
Urter +8,-
ALT ØKOLOGISK ELLER BIODYNAMISK 
- og stort set lokalt (pånær gulerødder:))

Maden bestilles på kontakt@vvvingaard.dk eller på 41447740, hvilket et det direkte nummer til køkkenet. 

Kærlig hilsen
Vingårdens Bord