Søren Gericke - én af Danmarks absolut mest betydningsfulde kokke gæster os

Lørdag d. 30. september 2017 
KUN FÅ PLADSER TILBAGE.

Lørdag d. 30. september deler jeg, Marie, køkkenet med Søren Gericke. Et helt år har vi været i dialog og forberedt os til at præstere en middag af forrykt og forrygende karakter - intet mindre. 

Middagen begynder kl 17.00 i forbindelse med en rundvisning i vores marker, der lige nu er så smukke (mellem regnbygerne;)) Målet for middagen er en udforskning i, hvad vores område kan byde på af smagsfulde råvarer lige nu og her i september. Derfor har jeg de sidste uger leget gastronomisk tingfinder og sat både lammehyrde og fiskehandler i sving med at skaffe særlige udskæringer og arter. Det bliver en uforglemmelig aften, det er jeg helt sikker på, og vi glæder os!! Vil du med?

Arrangementet er stablet på benene i samarbejde med Chaîne des Rôtisseurs, og derfor er en del af billetterne allerede solgt. Heldigvis har vi plads til en god portion glade mennesker hos os, og der er stadig lidt billetter til overs:

Pris for rundvisning, middag inkl. Vingårdens egenproducerede drikkevarer og fest og farver i køkkenet: 1.175 kr. pr. person.

Vester Vedsted Vingård har i 2 år holdt AFTENÅBENT fra kl. 18.00-21.00 den 1. torsdag hver måned. Vi har besluttet at sætte dette tilbud på pause i nogle perioder i det nye år. Til gengæld inviterer vi til diverse aftenarrangementer i løbet af året. Enten med fokus på maden men også i forbindelse med koncerter. Se arrangementer herunder. Der er virkelig store oplevelser at glæde sig til!

Vadehavsøsters - gourmetmiddag i samarbejde med Preben Madsen, Herregårdskælderen

Fredag d. 24. februar 2017 kl. 18.00

På et lille hvidt slot var der engang en mand, der hed Preben. Han lavede fantastisk mad til de gæster, der besøgte kælderen, hvor køkkenet lå. Hans mad var så dejlig, at hans restaurant siden 2014 havde været med i White Guide blandt de 260 bedste danske restauranter og blev bedømt i kategorien "Meget høj klasse". 

---------
Preben Madsen, Herregårdskælderen, kommer på Vester Vedsted Vingård og tryller med østers. Lider man af en let østersforskrækkelse, så fortvivl ikke, når I kommer hjem fra denne aften, har I fundet en ny yndlingsspise. Vi giver gerne gode råd til tilberedning, hvis I har fået blod på tanden til at gøre ham kunsten efter derhjemme.

 

Vadehavsøstersmenu

24. februar 2017 kl. 18.00

Vester Vedsted Vingård og Herregårdskælderen

 

Pocheret østers med letrøget østersmayonnaise og spirer, tangknækbrød

Solaris, Vester Vedsted Vingård

 

Østersmarineret torsk med syrnet fløde, agurk og spæde salater

Solaris, Vester Vedsted Vingård

 

Brøndkarse-kartoffelsuppe med østers

Cabernet Cortis, Vester Vedsted Vingård

 

Østers bagt i papir med porre og dild

Cabernet Cortis, Vester Vedsted Vingård

 

Frikasse af Kongeåkylling og østers med persillerod og persille

Rondo, Cabernet Cantor, Vester Vedsted Vingård

 

Frilandsgris fra Havervadgaard,

langtidsstegt med Vingårdens mørke pilsner, selleri, æbler og østers

Vingårdens mørke pilsner

 

Kaffe og te med Maries søde overraskelser

 

Menu og drikkevarer kr. 795,-

 

Bordbestilling og samtidig forudbetaling på 31246587.