Lammefestival på Vingården 2018

Hvert år fejrer vi vores regionale stolthed - lammet! Der køres i kortege fra parkeringspladsen ved Vingården ud til et udvalgt sted på diget, hvor fårebønderne venter på os. En ubeskrivelig autentisk oplevelse, hvor uldtottens liv bliver beskrevet og fortalt af mennesker med ydmyg respekt for dyret og naturen - familien bag Havervadgård økoLam. Holdet på Vester Vedsted Vingård sørger for et glas rosé fra 2016 samt alsidige mundhapsere alle med lam eller får og urter plukket direkte fra marsken.

Tilbage på Vingården venter endnu en appetizer samt et glas af vores Solaris 2017. Hovedretten er lam tilberedt i stenovn serveret med inspirerende og smagfuldt tilbehør. Til hovedretten skænkes Rondo 2016 i glasset. Slutteligt serveres et sødt punktum med kaffe eller te og et glas af Vingårdens egetproducerede druebrændevin.

Vi glæder os ubeskriveligt meget!!!

 

I hælene på lammet

Fredag d. 1. juni 2018 fra 17.00 – ca. 21.30

 

Pris: 695,- inkl. drikkevarer

 Børn under 12 år: 285,-

Børn mellelm 13-18 år: 485,-

 

Tilmelding: kontakt@vvvingaard.dk - 31246587

Skulle det være et hæsligt vejr lige netop denne dag, så afholdes hele arrangementer på Vester Vedsted Vingård.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejrforhold.

Sluttidspunktet er cirkaangivelse.

TILMELDNING nødvendig - begrænsede pladser. Tilmeldingsfrist onsdag d. 30. maj kl. 14.00.

Der er forudbetaling ved tilmelding enten som MobilePay på 31246587 eller som bankoverførsel på 2430  0751910460

31246587 eller kontakt@vvvingaard.dk

 

 

At bruge naturen

I april vågner de første planter, og i løbet af de næste måneder pipler det frem og forskellige arter blomstrer i perfekt timet orden lige efter hinanden, så man kan blive næsten helt forpustet over alt det, man gerne vil have hevet i hus både til at spise med det vuns men også til at gemme til de mørke måneder.

Målsætningen i køkkenet på Vester Vedsted Vingård er, at der altid mindst skal være én vild urt på hver tallerken, der bæres ud fra køkkenet!! Når vi tænker naturens spisekammer ind i planlægningen af maden hos os, er det udtryk for at vi ser os selv som en ydmyg medspiller i naturens store hjul - ok, der blev vi lidt højtidlige - men helt ærligt, enhver, der har sat tænderne i en løgkarse eller følt glæde ved en tot skvalderkål, kan ikke benægte hvor fantastisk naturen er - BUM!