Lammefestival på Vingården 2017

Hvert år fejrer vi vores regionale stolthed - lammet! Der køres i kortege fra parkeringspladsen ved Vingården ud til et udvalgt sted på diget, hvor fårebønderne venter på os. En ubeskrivelig autentisk oplevelse, hvor uldtottens liv bliver beskrevet og fortalt af mennesker med ydmyg respekt for dyret og naturen - familien bag Havervadgård økoLam. Kokken på Vingården sørger for et glas bobler samt alsidige mundhapsere alle med lam eller får og urter plukket direkte fra marsken.

Tilbage på Vingården venter lam tilberedt i vores stenovn serveret med inspirerende og smagfuldt tilbehør samt et obligatorisk sødt punktum. 

 

I hælene på lammet

Lørdag d. 10. juni 2017 fra 17.00 – ca. 20.30

 

Pris: 400,- inkl. et glas af vores egen rosé eller sodavand og kaffe/te til desserten.

 Børn under 12 år: 200,-

 

Tilmelding: kontakt@vvvingaard.dk - 31246587

Skulle det være et hæsligt vejr lige netop denne dag, så afholdes hele arrangementer på Vester Vedsted Vingård.

Husk praktisk fodtøj og tøj efter vejrforhold.

Tidspunkter er cirkaangivelser.

TILMELDNING nødvendig - begrænsede pladser

Der er forudbetaling ved tilmelding enten som MobilePay på 31246587 eller som bankoverførsel på 2430  0751910460

31246587 eller kontakt@vvvingaard.dk

 

 

At bruge naturen

I april vågner de første planter, og i løbet af de næste måneder pipler det frem og forskellige arter blomstrer i perfekt timet orden lige efter hinanden, så man kan blive næsten helt forpustet over alt det, man gerne vil have hevet i hus både til at spise med det vuns men også til at gemme til de mørke måneder.

Målsætningen i køkkenet på Vester Vedsted Vingård er, at der altid mindst skal være én vild urt på hver tallerken, der bæres ud fra køkkenet!! Når vi tænker naturens spisekammer ind i planlægningen af maden hos os, er det udtryk for at vi ser os selv som en ydmyg medspiller i naturens store hjul - ok, der blev vi lidt højtidlige - men helt ærligt, enhver, der har sat tænderne i en løgkarse eller følt glæde ved en tot skvalderkål, kan ikke benægte hvor fantastisk naturen er - BUM!