Koncerter i sensommeren 2018

Vi har en ydmyg mission om at have levende musik hos os mindst én gang om måneden; sådan rundt regnet. Vi håber, alle I, der følger med, har lyst til at bakke op om konceptet og hjælpe os med at sprede det glade budskab, så vi kan få spillet en masse minder ind i lokalerne hos os på Vingården, og sammen få skabt mange uforglemmelige lytteoplevelser.

Marie, med violintriller i sigte

Koncert og fællessang med Karina og Marie

Lørdag d. 3. november

14.30-15.30

I andledning af Spil Dansk Dagen inviterer vi på en hyggelig eftermiddag med fællessange blandet med koncert.

Karina er fra Vester Vedsted. Hun spiller guitar og har skrevet mange mange dejlige og smukke sange. Disse synger hun sammen med Marie, der er restaurantchef på Vester Vedsted Vingård. Der synges også kendte sange af danske kunstnere samt gamle viser og glemte toner. 

Vi glæder os til at synge sammen og for jer.

Der er gratis entré. Bordbestilling er en god idé. kontakt@vvvingaard.dk eller 31245687

Vi lægger selvfølgelig an til et dejligt kaffebord. 135 kr. for et kagebræt med forskellige kager samt kaffe/te. Dette må meget gerne forudbestilles.

De bedste hilsner

Marie

Koncert med Nathasja og Tobias

Søndag d. 25. november 

10.30-11.30

PRIS for koncerten: 139,- 


BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 31246587 

MAD:Før og under koncerten i tidsrummet 10-15 kan der bestilles brunch i restauranten på Vester Vedsted Vingård. 175 pr. kuvert.

--------------------------------------

Tobias og Nathasja har mødt hinanden på Syddansk Musikkonservatorium, hvor de begge studerer til dagligt - Tobias studerer kirkemusik og Nathasja folkemusik. Takket være deres forskellige musikalske baggrund, formår de at skabe et musikalsk rum, hvor de iklæder nordisk folkemusik nye klange, og gør musikken til deres egen med dansende rytmer.

Denne matinée vil byde på traditionel såvel som nykomponeret folkemusik samt anekdoter om dens baggrund, og hvor de to musikkerer har stiftet bekendskab med den.

Nathasja er opvokset med den danske folkemusik og folkedans, som siden hendes barndom har været en hobby ved siden af den normale skolegang. Nu er folkemusikken og dansen blevet en livsstil, som præger hendes hverdag i stor stil både på konservatoriet, og når hun tager rundt i kongeriget for at undervise eller spille koncerter.  

 

Tobias dansede folkedans, da han var helt lille, men det blev lagt på hylden til fordel for jazzklaveret  og senere kirkeorglet. På musikkonservatoriet genopdagede Tobias  glæden ved folkemusikken, hvor han kan trække på sin spraglede musikalske baggrund.

 

 

 

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af billetter til koncerter, kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER:
I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET:
"Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand.
Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)".
Det betyder, at køb af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.