Koncerter på Vester Vedsted Vingård i 2019

Vi har en ydmyg mission om at have levende musik hos os mindst én gang om måneden; sådan rundt regnet. Vi håber, alle I, der følger med, har lyst til at bakke op om konceptet og hjælpe os med at sprede det glade budskab, så vi kan få spillet en masse minder ind i lokalerne hos os på Vingården, og sammen få skabt mange uforglemmelige lytteoplevelser.

Marie, med violintriller i sigte

.

.

Søndag d. 9. juni 2019 kl.19.00-21.00

PRIS for koncerten: 100,- 

Billetter og bordbestilling: 31246587/kontakt@vvvingaard.dk

Både billetter og mad skal forudbetales på mobilePay 28556022

MAD: Før og under koncerten i tidsrummet 18-19 kan der bestilles en dejlig platte i restauranten på Vester Vedsted Vingård. Klassisk 215 kr eller vegetar 200 kr.

Ebb & Flow – soulet poptrio med base i Los Angeles – tager i foråret og sommeren 2019 på endnu en international turné. Bandet, som blev dannet i Hollywood i 2014, har allerede to albums på gaden og en imponerende liste af koncerter på bagen i USA, Danmark, Sverige, Holland, Tyskland, England, Schweiz og Israel. De tre musikere insisterer på fortsat at skubbe sig selv længere ud på kanten. Deres kommende “Phase 1” og “Phase 2”-turnéer indeholder en blanding af de intimkoncerter, som gruppen er kendt for, og en række større, offentlige shows.

Usædvanlige spillesteder

Ebb & Flow elsker intimiteten på de små spillesteder. Derfor fandt størstedelen af koncerterne på deres tidligere turnéer også sted i hyggelige dagligstuer, taglejligheder og baghaver. Men turplanen indeholdt også mindeværdige besøg på Nationalmuseet, på et slot fra 1700-tallet, I et tysk kunstgalleri, hvor malere forevigede koncerten på deres lærreder, og på en scene bygget henover den dybe ende i en lokal svømmehal.

En særlig forbindelse

Ebb & Flow’s medlemmer, Gabby Gordon, Ronen Gordon, og Morten Kjær, er stolte af deres musikalske projekt. De er kendte for deres iørefaldende sange, hypnotiserende vokaler, en groovy “rygrad” af trommer, percussion og synthesizers, personlige historier og godt humør på scenen og, vigtigst af alt, en autentisk kontakt med deres publikum. Lytterne inddrages aktivt i koncerten gennem fællessang og indspilning af lyde, som inkorporeres live ved hjælp af en laptop. Måske er det denne særlige forbindelse, som har inspireret private værter over hele verden til at invitere (og geninvitere) trioen og dermed bidraget til, at bandets popularitet vokser støt på tre kontinenter.

Phase 1 og Phase 2

I 2019 udgiver Ebb & Flow to EP’er, som behandler temaer som tvivl, mod, relationer og håb i en verden, som ofte føles kaotisk og splittet. De nye sange kan i første omgang høres live - i en række tilfælde bakket op af store kor, som bandet sammensætter og arbejder med til lejligheden - og senere i digitalt og fysisk format.

De bedste musikhilsner

Marie, der glæder sig!!

Bjergsøe

Jazz / folk

Brunchmatinée med Bjergsøe - lørdag d. 22. juni kl.10.30-11.30

Bjergsøe er en duo bestående af Thomas Brunbjerg (Guitar/Saz) og Niklas Emborg Gjersøe (Kontrabas/Cello), de maler landskaber og stemninger med deres improvisationer og kompositioner. Musikken tager afsæt i alt fra nordiske folkeviser, mellemøstlige melodier til indiske rytmer. Kompositionerne bevæger sig i både faste former og improviserede passasger.

PRIS for koncerten 139,-

BESTILLING
kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

MAD
Vingårdens dejlige brunch kan bestilles kl. 10.00 og nydes under koncerten. 199,-

Vores brunch er efterhånden blevet noget af et tilløbsstøtte, som mange kommer og nyder hver uge. Yoghurten laver vi selv af mælk fra den lokale landmand, osten er lokal og nogle gange hjemmelavet, pølsen er lokal, pålæg hjemmelavet af lokale dyr, ægget er lokalt, grøntsagerne er fra egen have osv. Serveres med kaffe/te til. Det kan varmt anbefales at nyde en af Vingårdens egne snapse til maden.

3 kvindestemmer og en guitar

Aktustisk koncert med Karina Kirkegaard, Helle Agerbo og Marie fra Vingården

Sommerkoncert med 3 kvinder

Torsdag d. 4. juli 19.30-20.30

Billet: 50,-

Sommerkoncert med Karina Kirkegård, Helle Agerbo og Marie Kulmbach.
 
DATO Torsdag d. 4. juli 19.30-20.30 på Vester Vedsted Vingård
PRIS 50 kr.
MAD Der kan købes mad inden koncerten kl. 18.00: 3 retter 349 kr. / vegetar 3 retter 299,-
BILLET kontakt@vvvingaard.dk eller 31246578
 
 
Første koncert af en række torsdagskoncerter, der er planlagt i juli på Vester Vedsted Vingård.
 
De 3 kvinder har sunget sammen næsten lige siden Vingårdens start tilbage i 2014. Drømmen var at skabe et koncertkoncept, med intense, smukke, sjove, kendte og mindre kendte sange, hvor gæsterne fra tid til anden blev inviteret med på sang.
 
Vi synger en blanding af Karinas egne kompositioner, gamle og nyere danske sange, folkeviser og andre toner, der på én eller anden måde har rørt os igennem livet. Alle sange synges 3-stemmigt med guitar og enkelte rytmeinstrumenter.
 
Vi glæder os til at synge for og med dig.
 
De bedste hilsner
Karina, Helle og Marie

.

.

Helene Bak (solo)

Intim koncert torsdag d. 18/7. Kl. 19.00

Pris: 149,-

Der kan bestilles mad i restauranten inden koncerten - vores lækre platte i en klassisk udgave til 215,- og en vegetarudgave til 200,-. Maden serveres fra kl 18.00.

Både billet og mad skal betales ved bookningen som mobilePay på 31203725.

-----

Helene Bak er vokset op med Vestkystens store vidder lige uden
for døren, og i hendes sange mærker man både den bidende vind
 og det blikstille hav. Denne sans for stemningsskift er et af Helenes allerstørste fortrin. Helene har hul igennem til de helt store følelser, og hun formidler med en sjælden nærhed, der giver lytteren adgang til hjertets bagdør.

Helene debuterede i 2015 med den anmelderroste plade "Oh So Quiet" og har siden da udgivet flere EP'er og arbejder lige pt på sin næste udgivelse.

Musikken ligger i spændingsfeltet mellem americana og pop, med tråde til både jazz, country og folk.

Billede: Ruben Damhave

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af billetter til koncerter, kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER:
I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET:
"Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand.
Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)".
Det betyder, at køb af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.

BLUES

Et år er ved at være gået, siden vi havde besøg af 4 bluesspillende herrer, der med Ole Barkentin i spidsen på vokal og bas, kalder sig Bark. Det er 3. år i streg, vi byder velkommen til dette elektriske bluesband, der hylder de gamle mestre, og når hver koncert når sin ende, glæder vi os allerede til næste år igen!

Håndspillet blues mine damer og herrer
lørdag d. 23. februar 2019 kl. 19.30-21.30. 

Pris: 149,-

Billet og bordbestilling: 31246587/kontakt@vvvingaard.dk

Både billetter og mad skal forudbetales på mobilePay 31203725.


MAD
Inden koncerten kan bestilles mad i restauranten. Denne aften byder menuen på rødbedetatar - spareribs af biodynamisk gris  - dagens kage.

3 retter 349,-. Hovedretten 240,-/vegetar grøntsagscurry 189,-
(er det nu nødvendigt at nævne det med det biodynamiske igen og igen, tænker du måske. Og ja, det er det, for vi har aldrig haft så fantastisk og mørt kød mellem hænderne før - så er det sagt)