Koncerter på Vester Vedsted Vingård i 2019

Vi havde en ydmyg mission om at have levende musik hos os mindst én gang om måneden; sådan rundt regnet. Vi håbede alle I, der følger med, havde lyst til at bakke op om konceptet og hjælpe os med at sprede det glade budskab, så vi kunne få spillet en masse minder ind i lokalerne hos os på Vingården, og sammen få skabt mange uforglemmelige lytteoplevelser.

Imidlertid har der være for mange koncerter med for få lyttende ører, og arbejdet med at oragnisere, kommunikere og arrangere har vægtet for stort i forhold til rimelighed i tidsprioriteringsregnskabet. Derfor har vi nu afholdt årets sidste sommerkoncert torsdag d. 25. juli og ser frem til sidste planlagte koncert, der finder sted søndag d. 22. september mellem 15.30-16.30. 

Vi håber, der kommer mange, så vi kan afslutte en spændende musikrejse på toppen.

De bedste hilsner

Marie

 

Søndag d. 22. september - 15.30-16.30

Katrine Hald / Johs Hejl

Selvom Katrines sange er funderet i den amerikanske singer/songwriter tradition, opleves hendes musik som nyskabende. Når Katrine og Johs spiller sammen, bruges instrumenterne kreativt og eventyrlystent - ukulele, tamburin, western guitar, kontrabas, elbas med bue, flygel og fjeder rumklang.

Vingårdens KAFFEBORD

I forbindelse med koncerten kan købes billet til det helt store kaffebord med Vingårdens brød, dejlige kager og andre søde fristelser.Pris inkl. kaffe/te: 150 kr. pr. pers. Kaffebordet åbnes kl. 15.00 og kan tilgåes under koncerten. 

Koncerten koster 100,-

Billetter bestilles på kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

KATRINE HALD: I mit barndomshjem i Ribe strømmede der opera og barok-musik ud af højtalerne. Jeg brød mig ikke meget om det, og fandt snart ud af at klaverspil var en nøgle til båre at slippe for opvasken, og få min far til at slukke for operaen. Jeg spillede enkle stykker, som min tjekkiske klaverlærer gav mig - såsom Tchaikovsky, Satie, Bach og Debussy. Hvis de var i mol og tilpas sørgelige, øvede jeg mig mere.

Mens den klassiske melankoli er kodet ind i mine hænder, holder jeg mig våben ved at tune ind pa andre kanaler, og ga pa opdagelse i alt som er utæmmet og vibrerende. Med min guitar har jeg rejst og spillet pa gaden i USA.

JOHS HEJL: Jeg er plantet i Thy af mine amerikanske forældre, som vendte ryggen til Vietnam- krigens USA.

Som barn elskede jeg at trylle, men skuffelsen var stor, hver gang jeg lærte mekanikken bag kunsten. Den magi, jeg oplever i musikken, er heldigvis bade uforklarlig og uforstaelig hvorfor min interesse har holdt ved.

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af billetter til koncerter, kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER:
I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET:
"Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand.
Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)".
Det betyder, at køb af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.