Koncerter på Vester Vedsted Vingård i 2019

Vi har en ydmyg mission om at have levende musik hos os mindst én gang om måneden; sådan rundt regnet. Vi håber, alle I, der følger med, har lyst til at bakke op om konceptet og hjælpe os med at sprede det glade budskab, så vi kan få spillet en masse minder ind i lokalerne hos os på Vingården, og sammen få skabt mange uforglemmelige lytteoplevelser.

Marie, med violintriller i sigte

 

----------------------------------------------------------------------------

BARK PÅ VINGÅRDEN

- for 3. år i streg

BLUES

Et år er ved at være gået, siden vi havde besøg af 4 bluesspillende herrer, der med Ole Barkentin i spidsen på vokal og bas, kalder sig Bark. Det er 3. år i streg, vi byder velkommen til dette elektriske bluesband, der hylder de gamle mestre, og når hver koncert når sin ende, glæder vi os allerede til næste år igen!

Håndspillet blues mine damer og herrer
lørdag d. 23. februar 2019 kl. 19.30-21.30. 

Pris: 149,-

Billet og bordbestilling: 31246587/kontakt@vvvingaard.dk

Både billetter og mad skal forudbetales på mobilePay 31203725.


MAD
Inden koncerten kan bestilles mad i restauranten. Denne aften byder menuen på rødbedetatar - spareribs af biodynamisk gris  - dagens kage.

3 retter 349,-. Hovedretten 240,-/vegetar grøntsagscurry 189,-
(er det nu nødvendigt at nævne det med det biodynamiske igen og igen, tænker du måske. Og ja, det er det, for vi har aldrig haft så fantastisk og mørt kød mellem hænderne før - så er det sagt)

Brunchmatinée og fællessang med Karina Kirkegaard og Marie fra Vingården

Lørdag d. 16. marts 2019

10.30-11.30

Pris: 65,-

Brunch - serveres mellem kl. 10.00-15.00

-----------------------

Jeg mødte Karina en sommerdag i Vester Vedsted Vingårds første leveår. Mødet blev starten på et kært venskab, der udsprang af en fælles glæde ved sang og musik. Vi udviklede konceptet: "intimkoncert med fællessang", der er en skøn blanding af Karinas egne kompositioner samt danske sange gennem tiden. Musikken er sanselig, intim og leveres med små anekdoter. Endelig har vi altid et lille repertoire af fællessange, som vi deler med vores gæster. 

Vi synger 2-stemmigt og Karina akkompagnerer på guitar. 

Glæd dig til en formiddag med varme og smil i vores lille restaurant på Vester Vedsted Vingård.

/Marie, der næsten ikke er i køkkenet denne formiddag

Jazz med Helle Møller og Catrine Frølund

Fredag d. 12. april 2019

Kl. 19.30-21.30

---------------------

For 4. år i træk byder vi velkommen til intim koncert med Helle Møller og Catrine Frølund. Med andre ord, ved vi virkelig, hvad vi har at glæde os til. 

De to kvinder kommer med masser af jazz i bagagen og skaber rum til leg, improvisation og overraskelser. Douformatet giver masser af plads og kræver nærvær og lydhørhed. Sangene plukkes fra det enorme katalog af jazzklassikere, og der sendes hilsner til både Bowie og Beatles. Helle Møller benytter også lejligheden til at hylde nogle af de store sangere, som har inspireret hende gennem årene: Joni Mitchell, Rickie Lee Jones og Monica Zetterlund.

------------------ 

Mad

Udvid oplevelsen med en dejlig koncertplatte inden koncerten. Platten kan både bestilles som klassisk (215,-) eller vegetar (200,-). Maden serveres fra serveres fra kl. 18.00.

I pausen vil der være mulighed for at købe en sød fristelse.

Billetter og bordbestilling: 31246587/kontakt@vvvingaard.dk

Både billetter og mad skal forudbetales på MobilePay 31203725.

Niels Christian Øllgård og John Wrench

Uforglemmelig aftenkoncert på Vester Vedsted Vingård

Niels Christian Ølgaard og John Wrench

Torsdag d. 9. maj 2019 19.30-21.30

PRIS for koncerten: 149,- 

Billetter og bordbestilling: 31246587/kontakt@vvvingaard.dk

Både billetter og mad skal forudbetales på mobilePay 31203725.

 

MAD: Før og under koncerten i tidsrummet 18-19 kan der bestilles en dejlig platte i restauranten på Vester Vedsted Vingård. Klassisk 215 kr eller vegetar 200 kr.

For tredje år i streg gæster disse to herrer os og fylder restuaranten med violin-, guitar,- og hamonikatoner. Niels Christian er tidligere første violinist ved Esbjerg Ensemble mens John er en ret så garvet og habil folkemusikker på den britiske scene. Til sammen skaber de et rum af umådelig ro, harmoni, humor og velvære. De skaber toner så smukke, at tiden står stille og hårerne rejser sig på kroppen. 

Denne gang har de ændret lidt i repertoiret således at Marie fra Vingården er blevet inviteret med på nogle sange, og ydermere får publikum lov til at synge med på et par sange - jeg siger jer, at det er en uforglemmelig oplevelse at få lov til at synge med sammen med disse to! Selvfølgelig fortælles der om alle numrene med deres sædvanlige stille og rolige humor og forførende fortællestemmer. 

De bedste musikhilsner

Marie, der glæder sig!!

Bjergsøe

Jazz / folk

Bjergsøe er en duo bestående af Thomas Brunbjerg (Guitar/Saz) og Niklas Emborg Gjersøe (Kontrabas/Cello), de maler landskaber og stemninger med deres improvisationer og kompositioner. Musikken tager afsæt i alt fra nordiske folkeviser, mellemøstlige melodier til indiske rytmer. Kompositionerne bevæger sig i både faste former og improviserede passasger.

De bedste hilsner BJERGSØE

--------
PRIS for koncerten
139,-

BESTILLING
kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

MAD
Vingårdens dejlige brunch kan bestilles kl. 10.00 og nydes under koncerten. 199,-

Vores brunch er efterhånden blevet noget af et tilløbsstøtte, som mange kommer og nyder hver uge. Yoghurten laver vi selv af mælk fra den lokale landmand, osten er lokal og nogle gange hjemmelavet, pølsen er lokal, pålæg hjemmelavet af lokale dyr, ægget er lokalt, grøntsagerne er fra egen have osv. Serveres med kaffe/te til. Det kan varmt anbefales at nyde en af Vingårdens egne snapse til maden.

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af billetter til koncerter, kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER:
I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET:
"Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand.
Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)".
Det betyder, at køb af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.