Koncerter i nærmeste fremtid

Vi har en ydmyg mission om at have levende musik hos os mindst én gang om måneden; sådan rundt regnet. Vi håber, alle I, der følger med, har lyst til at bakke op om konceptet og hjælpe os med at sprede det glade budskab, så vi kan få spillet en masse minder ind i lokalerne hos os på Vingården, og sammen få skabt mange uforglemmelige lytteoplevelser.

Marie, med violintriller i sigte

Julehygge med sang og rytmer

Søndag d. 16. december 10.00-11.00

Karina og Marie inviterer drenge og piger til en lille times julehygge denne søndag i december. Igennem en historiefortælling synger vi sange med og for børnene. Vi har en masse rytmeinstrumenter med, som børnene lærer at bruge under kyndig vejledning. 

Koncerten er for børn mellem 3-10 år - alt afhængig af hvor legesyge og syngeglade børnene er. Der vil være kendte sange men også helt nye, så nysgerrige børn, der ikke er bange for at lære nyt og samtidig kan holde fokus vil få allermest ud af dagen.

 

Der kan efter koncerten købes en brunch i restauranten. 

 

Koncerten koster 30 kr. pr. barn. Pengene dækker vores udgift til koda. Eventuelt overskud går til Red Barnet. BEGRÆNSET ANTAL PLADSER.

Brunch for voksne koster 199 kr. inkl. kaffe/te. Brunch for børn koster 99 kr. inkl. et glas juice. Læs mere om brunchens indhold under restaurant. 

FLAT BOP - jazz

Søndag d. 20. januar 2019

10.30-11.30

PRIS for koncerten: 139,- 


BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 31246587 

MAD: Før og under koncerten i tidsrummet 10-15 kan der bestilles brunch i restauranten på Vester Vedsted Vingård. 199 pr. kuvert.

Flat Bop er egentlig en jazztrio med saxofon, hammondorgel og trommer. I dagens anledning spiller bandet en intimkoncert i duoformat med orgel og saxofon. I løbet af de sidste par år har bandet spillet forskellige steder i Danmark og Norge. Musikken er en blanding af egne kompositioner og numre inden for jazz- og bluesgenren. Musikken bliver krydret med improvisation, og det er som altid vigtigt, at alt ikke er aftalt på forhånd. Det er netop det, der skaber Flat Bops lyd og udtryk. Humøret på scenen er altid i top, og publikum kan næsten ikke undgå at få et smil på læben under musikken.

 

Link til bandets facebookside: https://www.facebook.com/flatbop

Link til YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYyOz8M2WNcggA793PIx41g 

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af billetter til koncerter, kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER:
I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET:
"Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand.
Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)".
Det betyder, at køb af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.