Koncerter i sensommeren 2018

Vi har en ydmyg mission om at have levende musik hos os mindst én gang om måneden; sådan rundt regnet. Vi håber, alle I, der følger med, har lyst til at bakke op om konceptet og hjælpe os med at sprede det glade budskab, så vi kan få spillet en masse minder ind i lokalerne hos os på Vingården, og sammen få skabt mange uforglemmelige lytteoplevelser.

Marie, med violintriller i sigte

Jazzduo ved Christoffer og Tobias

Tirsdag d. 21. august 2018

19.30-21.30

MAD: Før koncerten i tidsrummet 18-19.15 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård. Der er fisk og masser af grønne sager fra urtehaven på menuen. 249 pr. kuvert. Til den mindre sult: en dejligt tærte med salat, brød og smør 149,-. Hvilken ret, der ønskes serveret, oplyses ved forudbestillingen. 

PRIS for koncerten: 149,- 

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 31246587

Bestillingen er gældende ved forudbetaling.

------------------------------------------------------------------------------------

Christoffer Gausdal Find (saxofon) og Tobias Dahl (klaver)  Kender hinanden fra deres studier på Syddansk Musikkonservatorium, hvor deres fælles kærlighed til traditionel jazz og den danske sangskat har bragt dem sammen i denne duo. Duoens repertoire består af standarder fra den amerikanske jazztradition, samt melodier fra den danske sangskat i duoens egne jazzede arrangementer.

Koncert med Nathasja og Tobias

Torsdag d. 13. september 2018

19.30-21.30

PRIS for koncerten: 149,- 


BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 31246587 


MAD: Før koncerten i tidsrummet 18-19.15 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård. Vi serverer poulet au vin med ølandshvedekerner og masser af grønne sager fra haven denne aften. 249 pr. kuvert.
Pris for koncerten: 149,-

--------------------------------------

Tobias og Nathasja har mødt hinanden på Syddansk Musikkonservatorium, hvor de begge studerer til dagligt - Tobias studerer kirkemusik og Nathasja folkemusik. Takket være deres forskellige musikalske baggrund, formår de at skabe et musikalsk rum, hvor de iklæder nordisk folkemusik nye klange, og gør musikken til deres egen med dansende rytmer.

Denne koncertaftenen vil byde på traditionel såvel som nykomponeret folkemusik samt anekdoter om dens baggrund, og hvor de to musikkerer har stiftet bekendskab med den.

Nathasja er opvokset med den danske folkemusik og folkedans, som siden hendes barndom har været en hobby ved siden af den normale skolegang. Nu er folkemusikken og dansen blevet en livsstil, som præger hendes hverdag i stor stil både på konservatoriet, og når hun tager rundt i kongeriget for at undervise eller spille koncerter.  

 

Tobias dansede folkedans, da han var helt lille, men det blev lagt på hylden til fordel for jazzklaveret  og senere kirkeorglet. På musikkonservatoriet genopdagede Tobias  glæden ved folkemusikken, hvor han kan trække på sin spraglede musikalske baggrund.

 

 

 

Møller og Skudbøl

 

Torsdag d. 11. Oktober 2018

19.30-21.30

PRIS for koncerten: 149,- 

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 31246587 

MAD:Før koncerten i tidsrummet 18-19.15 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård. Luksusburger med tilbehør. 249 pr. kuvert. Alternativt til den mindre sult: tærte med salat 145 kr. Menuen angives ved bestilling.

-------------------------

Møller & Skuldbøl er en duo, som med udgangspunkt i et par guitarer, mundharpe og mandolin spiller små og store perler fra kunstnere som Dylan, Clapton, Allan Olsen, TV2 Lars Hug, Nicolaj, Springsteen m.fl. 

Duoen består af Søren Møller og Mads Skuldbøl Nielsen, som begge har mange års erfaring i mange forskellige musikalske sammenhænge. 

Der er altid plads til leg og improvisation, når numrene fortolkes. Musikken og sangene leveres som akustisk ”roots” musik med et strejf af elguitar, og med rødder i folk, rock, pop & blues genren krydret med Møller & Skuldbøls egne fortolkninger af både klassikere og mindre kendte numre. 

 

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af billetter til koncerter, kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER:
I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET:
"Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand.
Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)".
Det betyder, at køb af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage.