GASTROWEEK

Vi har planlagt en rigtig dejlig menu i forbindelse med Gastroweek, et koncept vi deltager i i samarbejde med Jydske Vestkysten. 

Gastro Week konceptet er en unik mulighed for at opleve fantastiske lokale restauranter med fokus på kvalitet til en fornuftig pris. 

VINMENU

Mulighed for at tilkøbe vinmenu og kaffe/te til de 3 retter for 230 kr. pr. person. Ønsker du halve vinglas, er det muligt at tilkøbe for 135 kr. pr. person.

DATOER

Vi tilbyder menuen fredag d. 7/2 kl. 18.30 og fredag d. 14/2 kl. 18.30. 

OBS! Fredag d. 21/2 er det ikke muligt at bestille bord, vi er hyret til et arrangement ud af huset. Billetter: www.gastroweek.dk

Glæd dig til 3-retters gourmet – Vingårdens Bord!

 

MENU

Forret:

Selleri - rødbeder - husets fromage frais - granité af gran 

Middagen på Vingården starter med en vinterfrisk forret tilsat uventede smagsoplevelser fra naturen omkring os. Pocheret selleriblad pakket omkring rødbeder julienne, løgtern, fløde og kombuchasennep. Serveres med fromage frais, som laves af den jerseymælk, vi henter hver fredag hos en lokal bondefamilie, æbler fra gode bekendte, fermenterede bær, ekstrakt af porre og granité af gran fra skoven bag vingården.  

I glasset anbefaler restauranten deres hvidvin af druen Solaris fra 2018.

 

Hovedret:

Stenovnsbraiseret kvie, pomme croquet, husets bacon, porre og rødvinssauce  

Kvien kommer fra Abildskærgård. Der er et alsidigt økologisk landbrug drevet af et ungt brødrepar. Stenoven bruges så ofte som muligt hos os. Ovnen står side om side med røgeovnen, hvori vi røger alt fra ost til bacon. Grisen er fra det biodynamiske landbrug Hedeagergård. Rødvinen i saucen har vi selv kreeret.  

Vinen i glasset kunne være en cuvé af druerne Rondo og Cabernet Cortis.

 

Dessert

Minifastelavnsboller af vandbakkelser craquelin fyldt med karamelmousse - chiboust af rom og rosin - lun frangipan 

Restauranten elsker fastelavnsboller. Især når rammen er fnuglette vandbakkelser fyldt med overraskelser. Med Vingårdens honninglikør i glas kan man kun blive lykkelig.