FROKOST - serveres åbningsdage 12-15

 Vingårdens platte 215,-

- med hjemmelavede produkter tilberedt af lokale økologiske og biodynamiske råvarer.

Plattens indhold varierer uge for uge, men indholdet kunne fx være:

- hjemmetørret skinke af biodynamisk gris

- vinbladsdolmere

- hjemmesaltet sild

- specialost med sprødt og sødt

- salat

- ravioli med vadehavslam

- kyllingerillette

- brød og smør

 

Dagens ret - en varm ret, enten fugl, fisk eller kød 200,-

 

Vingårdens frokost på vegetarisk  ”Fri leg i køkkenet” - Dagens grønne hovedret 149,-

Vi er smaskforelskede i grøntsager. Lange, korte, tynde, tykke, grønne, røde, rå og stegte. Vi bruger kun grøntsager i sæson; allerhelst fra egen køkkenhave, og leger med forskellige smage, konsistenser, kombinationer og tilberedningsmetoder. Fællesnævneren hedder struttende grønne sager uden gift og anden pjat. 

Osteplatte 105,- (til den lille sult eller som efterret)

4 spændende oste fra lokale osteri. Serveres med sprødt og sødt.

Quiche Lorraine 135,-

Mørdej, bacon, mælk/fløde, æg. Serveres med en lille lækker salat.

Croque Monsieur alias fransk toast 100,-

Brød - bechamelsovs – ost - landskinke

Croque Madame 110,-

Brød - bechamelsovs – ost - landskinke - spejlæg

Brødkurv  30,-

Bagt med biodynamisk mel serveret med smør 

TIL BØRNENE LAVER VI LÆKRE BURGERE 79,-

-

-