FROKOST

Serveres åbningsdage 12-15

 Vingårdens platte 215,-

- med hjemmelavede produkter tilberedt af lokale økologiske og biodynamiske råvarer.

Plattens indhold varierer uge for uge, men indholdet kunne fx være:

- hjemmetørret skinke af biodynamisk gris

- vinbladsdolmere

- hjemmesaltet sild

- specialost med sprødt og sødt

- salat

- ravioli med vadehavslam

- kyllingerillette

 

Vingårdens frokost på vegetarisk  ”Fri leg i køkkenet”

Vi er smaskforelskede i grøntsager. Lange, korte, tynde, tykke, grønne, røde, rå og stegte. Vi bruger kun grøntsager i sæson; allerhelst fra egen køkkenhave, og leger med forskellige smage, konsistenser, kombinationer og tilberedningsmetoder. Fællesnævneren hedder struttende grønne sager uden gift og anden pjat.

Dagens grønne hovedret 149 kr

 

Osteplatte 85,- (til den lille sult eller som efterret)

4 spændende oste fra lokale osteri. Serveres med sprødt og sødt.

Quiche Lorraine 135,-

Mørdej, bacon, mælk/fløde, æg. Serveres med en lille lækker salat.

Croque Monsieur alias fransk toast 85,-

Brød - bechamelsovs – ost - landskinke

Croque Madame 95,-

Brød - bechamelsovs – ost - landskinke - spejlæg

Brødkurv  30,-

Bagt med biodynamisk mel serveret med smør

-

-