Restauranten har åbent hver fredag og lørdag aften

kl. 18.00-22.00.

 

Menuen varierer fra gang til gang:

3 retter: 395 kr. - 3 vine: 315 kr.

2 retter: 315 kr. - 2 vine: 215 kr.

 

3 vegetariske retter: 280 kr. - 3 vine: 315 kr.

2 vegetariske retter: 200 kr. - 2 vine: 215 kr.

 

Vine og likører er af egen produktion.

Snack/aperitif: 35 kr.

  

Bordbestilling på kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

Vi glæder os meget til at aftenhygge om jer.

 

Menuen uge 14 (fredag 20/4 og lørdag 21/4)

 

Forret

Varmrøget torsk, rygeostcreme og vinterens sidste grøntsager
 Vin:  VVV Solaris 2016. Hvidvin

 

Hovedret

Kongeå Kylling indbagt i saltdej bagt i saltdej

Ølandshvedekerner og årets første vilde urter

Karamelliserede gulerødder

Salat

Brød af biodynamisk mel fra Forum

Vin: VVV Rødvin Rondo 2016

 

Tilkøb

Osteplatte med 4 dejlige lokale oste. Sødt og sprødt. 65,- 

 

Dessert

Mille feuilles

- servers med vaniljeparfait

Drikkelse: VVV likør

VEGETAR

Forret

Sellerisalat og pocheret æg eller røget tofu

Vin:  VVV Solaris 2016, hvidvin

 

Hovedret

Dansk quinoa med årstidens grønne sager- glaserede

Salat

Brød af biodynamisk mel fra Forum.

Vin: VVV Rødvin Rondo  2016

  

Tilkøb

Osteplatte med 4 dejlige lokale oste. Sødt og sprødt. 65,-

 

Dessert

Milles feuilles

- servers med vaniljeparfait

Drikkelse: VVV solbærlikør