OBS! Restaurant midlertidigt lukket for nye bestillinger frem til 10. oktober

Pga. brækket hælknogle hos Vingårdens køkkenchef og eneste kok, er vi blevet nødsaget til at sætte de fleste af vores restaurantaktiviteter på pause.

Vi afholder allerede bookede selskaber, men tager ikke mod flere bestillinger hverken til frokost, brunch eller kaffe/kage. Dette gælder indtil videre for en 2 måneders periode frem til 10. oktober måske først d. 31. oktober. Vi holder jer ajour. Vi vil henover den næste tid kontakte jer, hvis jeres reservation IKKE kan lade sig gøre.

Vi er dybt dybt kede af det, og prøver blot at få det bedste ud af det.
Der vil stadig være åbent i butikken, og vinbonden går på rundvisninger i de smukke marker.

 

De bedste hilsner Xavier og Marie 

Vingårdens Bord - restauranten på Vester Vedsted Vingård

VELKOMMEN TIL!

Vester Vedsted Vingård er et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne og lokale varer samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant.
Her på siden kan du klikke dig frem til svar omkring vores produktion, vore varierede sortiment af gyldne dråber, køkkenets manifest, og de events, koncerter og workshops vi arrangerer i løbet af året.

Om dagen brasseri og udvidet kaffebord med konditorkager, om aftenen gourmet med hvide duge, levende lys og ekstra kræs for detaljen. 

Vi tilbyder rammerne for et måltid eller en kaffestund nydt i en hjemlig og afslappende atmosfære med vore egne produkter som baggrund og kig til skoven, som er vores eneste nabo. 

Både dag og aften fornemmes stemningen af stille summen af aktivitet i produktionen. Nogle gange er det dufte fra ølbrygning, der siver ud fra det hellige vineri andre gange lette dampe af nydestilleret gin eller andre gyldne dråber. 

Vi er blot 4 mennesker om at producere, kokkerere og servicere, derfor er du altid sikker på at møde passioneret personale, der er ret godt inde i næsten alle af arbejdsprocesserne hos os på Vester Vedsted Vingård.

Poul og Birte Kulmbach / Xavier og Marie Malletier 

.

.

Overnatning i nærområdet

Klik på billedet herover.

.

.

VIN

- VINGÅRDEN VED VADEHAVET

KLIK HEROVER

.

.

ALKOHOL OG URTER

- MIKRODESTILLERI

KLIK HEROVER

.

.

RESTAURANT 

- VINGÅRDENS BORD - 

 

Egne og lokale økologiske og biodynamiske råvarer 

- fordi kun det bedste er godt nok

.

.

KAGEBORD

- ALTID MANGE FORSKELLIGE KAGER BAGT MED DE BEDSTE ØKOLOGISKE OG BIODYNAMISKE RÅVARER

KLIK HEROVER

.

.

Gourmet på Vadehavsk

- et særarrangemt hos Naturcenter Tønnisgård på Rømø. Sankning af vadens spiselige dyr med naturvejledere fra Tønnisgård og efterfølgende middag i bålets skær ved udekøkkenet ved Tønnisgård. Vingårdens Bord laver maden. Vi glæder os !!!!!

Fredag d. 23. oktober 2020 16- ca. 22.00.

Læs mere ved et klik på billedet.

 

Naturcenter Tønnisgård og Vingårdens Bord er begge partnere i Nationalpark Vadehavet. Vi ønsker Nationalparken tillykke med 10 års jubilæet.

Naturvandringer i samarbejde med Viden og Vaden

.

Besøg os i forbindelse med:

- en guidet tur til Vadehavet med naturformidlidlere fra Viden og Vaden

- en overnatning ved Eleonoras eller andre overnartningssteder i området

- en tur på Vadehavscentret

- en bytur til Ribe, Danmarks ældste og meget smukke by.

- en tur til Mandø, øen midt i Nationalpark Vadehavet.

- en gåtur i skoven.

- eller blot for at nyde en økologisk brunch, frokost eller fine dining i unikke og hyggelige omgivelser midt mellem skov og vinmarker.

Vester Vedsted Vingård - det økologiske spisested nær Ribe og Mandø