BRUNCH, 175 kr.

Juli og august fredag, lørdag, søndag 10-12. 

September-juni kun søndage 10-15.00

  • yoghurt med knas og sirup
  • ’æggenoget’ med lidt kød på siden
  • lokalt charcutteri
  • marmelade, smør, lokal ost
  • årstidens grønt og frugt
  • noget sødt
  • en variabel: fx et stykke tærte
  • brødkurv med hjemmebagt brød
  • te/kaffe 

Tilkøb: 1 glas juice 25 kr, hjemmelavet snaps eller brændevin fra 30 kr, vin (se drikkekort)

 

BØRNEBRUNCH, 99 kr

Brød, smør, yoghurt, frugt, æggenoget, pølser, pålægschokolade, sødt bagværk, 1 glas saft.

 

FROKOST

Serveres åbningsdage 12-15

 

Vingårdens frokost  "Fri leg i køkkenet”

Lækre kødretter (enten lam, marskstud, fisk, biodynamisk gris eller kylling). Serveret med grønne sager, sauce og salat.

Dagens frokostret 215-240 kr. 

Dagens dessert 79 kr. 

 

Vingårdens frokost på vegetarisk  ”Fri leg i køkkenet”

Vi er smaskforelskede i grøntsager. Lange, korte, tynde, tykke, grønne, røde, rå og stegte. Vi bruger kun grøntsager i sæson og leger med forskellige smage, konsistenser, kombinationer og tilberedningsmetoder. Fællesnævneren hedder struttende grønne sager uden gift og anden pjat.

Dagens grønne hovedret 149 kr

Dagens dessert 79 kr 

 

 

Osteplatte 85,- (til den lille sult eller som efterret)

4 spændende oste fra lokale osteri. Serveres med sprødt og sødt.

Quiche Lorraine 135,-

Mørdej, bacon, mælk/fløde, æg. Serveres med en lille lækker salat.

Croque Monsieur alias fransk toast 85,-

Brød - bechamelsovs – ost - landskinke

Croque Madame 95,-

Brød - bechamelsovs – ost - landskinke - spejlæg

Brødkurv  30,-  

 

BØRNEFROKOST, 79 kr

BURGER m/oksehakkebøf, ketchup. Serveres med gulerodsstave.