• Kursus i redesign 14. og 15. januar 8-16

    Download dokument for mere info.

Sykursus - en workshop i redesign

En weekend med kreative input og intens personlig vejledning fra tekstildesigner Marianne Nielsen, der har udviklet sin egen lille kollektion inden for redesign. Læs mere ved et klik på filen.

  • Workshop i FERMENTERING Torsdag d. 2. marts 2017

    Vi holder endnu en meget interessant og spændende workshop om fermentering af diverse grøntsager.

    Tidspunktet vil være fra 17 til ca. 19.30
    - velkomst med små smagshapsere samt instruktion og lidt historie og teori om fermentering
    - praktisk arbejde i grupper
    - hårdt arbejde belønnes med en let anretning med masser af smagsindtryk og inspirerende mad med fokus på grøntsager.

    Medbring selv et stort lerfad til at massere de grønne sager i. Et fad til to personer er fint.

    Prins inkl. teori, velkomstsnacks, opskrifter, 3 glas, grøntsager samt let anretning: 299,- pr. pers. ALT økologisk naturligvis.

    Tilmelding nødvendig:
    kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

    OBS! I tilfælde af for få tilmeldte forebeholder vi os retten til at aflyse. Har I fået et gavekort til arrangementet, kan dette benyttes til andet hos os, eller gemmes til en ny workshopdag.

    Vi har skaffet flere eksemplarer af Årstidernes formidable og smukke bog "Fermentering", som kan købes i gårdbutikken.

  • WORKSHOP Fermenterede drikke Torsdag d. 26. januar 2017

    Med alle detaljer, gryn og svampe på plads er vi nu klar til at byde velkommen til endnu en workshop i fermenterede drikke.

    Som med vores workshop i fermenterede grøntsager vil eftermiddagen/aftenen være en uformel men meget intens og lærerig blandning af prøvesmagninger, praktisk arbejde og tilgængelig teori. Vi kommer til at arbejde med komboucha, vandkefir og kvass, og hver workshopdeltager kommer hjem med startere og flasker med drikke klar til fermentering og derefter nydelse. Ydermere introducerer vi processen at lave sin egen vineddike. Efter workshoppen byder vi traditionen tro på en let, vegetarisk anretning.

    Vi lover et væld af smagsoplevelser og alle de informationer, man behøver, for selv at give sig i kast med fremstillingen af de lækre og sunde drikkevarer.

    Et lille team af kvinder der dagligt arbejder med svampesymbioser og mælkesyrebakterier, står klar med input og gode råd. Hende der ved mest om fermenterede drikke: Dorte Graumann. Birte, der er kefirdronning og frue af vingården. Marie: madlaversken på Vingården.

    Pris inkl. flasker og glas med kambuchasvamp, kefirgryn, færdige drikke, opskrifter, teori, smagsprøver, let anretning og hygge 299,-

  • Hestevognskørsel med Henry

    En gang i mellem, afhængig af vejret sadler Henry sine smukke heste og kører med vores gæster.
    Sommetider går turen gennem Vester Vedsted og sommetider helt ud til digerne.
    Næste gang: når vi har tilmeldte nok til en tur!

    Tilmelding: kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587
    Pris: 30 kr. Børn 15 kr, børn under 3 år gratis.