WORKSHOP FERMENTERING torsdag d. 22. november 17-19.30

 

   

Vi tilbyder mange gange i løbet af året en introduktion udi kunsten at fermentere grøntsager.

Dato for næste workshop: torsdag d. 22. november 2018 17-19.30

Vær opmærksom på, at vi tilbyder workshoppen for grupper på min. 18 personer (maks 22 personer). Kontakt os gerne, hvis det kunne have interesse.

Workshoppen omfatter ud over hygge og mange grin velkomst med små smagshapsere, instruktion og lidt historie og teori om fermentering samt praktisk arbejde i grupper.

Hårdt arbejde belønnes med en let anretning med masser af smagsindtryk og inspirerende mad med fokus på grøntsager.

Atmosfæren omkring det praktiske arbejde er afslappet og legende; det er et af de væsenligste budskaber, vi gør meget ud af at formidle. Fermentering af grøntsager kan virke svært og uoverskueligt, fordi det er en forholdsvis ukendt tilberedningsmetode her i Danmark, men det kan nemt flettes ind i dagligdagens gøremål, - og den fantastiske magi, der vitterligt sker i glasset, står naturen for at skabe😉

Medbring selv et lerfad, en Margretheskål eller en glasskål til at massere grøntsagerne sager i. Et fad til to personer er fint.

Pris inkl. teori, velkomstsnacks, opskrifter, 3 glas med forskellige fermenteringstanke samt let anretning: 399,- pr. pers. ALT økologisk naturligvis. Der kan tilkkøbes drikkevarer. Tilmelding nødvendig og bindende.

BETALING skal ske ved tilmeldingen enten pr mobilpay 31203725 eller bankoverfødsel.

TILMELDING skal ske ved mail til kontakt@vvvingaard.dk eller på mobil 31246587.

Har I fået et gavekort til arrangementet, kan dette benyttes til andet hos os eller gemmes til en ny workshopdag. Se vores handelsbetingelser nederst på siden. 

WORKSHOP FERMENTEREDE DRIKKE onsdag 5. september kl. 17- 19.30

Med alle detaljer, gryn og svampe på plads er vi nu klar til at byde velkommen til endnu en workshop i fermenterede drikke. Som med vores workshop i fermenterede grøntsager vil eftermiddagen/aftenen være en uformel men meget intens og lærerig blandning af prøvesmagninger, praktisk arbejde og tilgængelig teori. Vi kommer til at arbejde med komboucha, vandkefir og kvass, og hver workshopdeltager kommer hjem med startere og flasker med drikke klar til fermentering og derefter nydelse. Ydermere introducerer vi processen at lave sin egen vineddike. Efter workshoppen byder vi traditionen tro på en let, vegetarisk anretning. Vi lover et væld af smagsoplevelser og alle de informationer, man behøver for selv at give sig i kast med fremstillingen af de lkære og sunde drikkevarer.

Et lille team af kvinder der dagligt arbejder med svampesymbioser og mælkesyrebakterier, står klar med input og gode råd. Hende der ved mest om fermenterede drikke: Dorte Graumann. Birte, der er kefirdronning og frue af vingården. Marie: madlaversken på vingården.

Pris inkl. flasker og glas med kambuchasvamp, kefirgryn, færlige drikke, opskrifter, teori, smagsprøver, let anretning og hygge 399,-

Tilmelding nødvending og bindende, kontakt@vvvingaard.dk, eller 31246587.

Betaling skal ske ved tilmeldingen enten pr mobilpay 31203725 eller bankoverfødsel.

Se vores handelsbetingelser nederst på siden.

Hestevognskørsel med Henry

En gang i mellem, afhøgning af vejret sadler Henry sine smukke heste og kører med vores gæster. Sommetider går turen gennem Vester Vedsted og sommetider helt ud til digerne.

Næste gang: når vi har tilmeldte nok til en tur! Tilmelding: kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

Pris: 30 kr. Børn 15 kr, børn under 3 år er gratis.

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER: I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET: "Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand. Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den  pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)". Det betyder, at kønsker af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Ligeledes kan billetten, hvis du ikke har kunnet deltage i det arrangement, du har kønt billetten til, heller ikke bruges til et lignende arrangement på et andet tidspunkt.