CAFÉ
Ved et besøg på Vester Vedsted Vingård vil gæsterne kunne nyde en stund med naturen helt tæt på. 
Her ånder fred og ro, så nyd livet med en let frokost og et glas koldt hvidvin eller en god kop kaffe med lækker, hjemmebagt kage. 
Bagefter kan du så lade dig dumpe ned i sofaen med et blad. 

 

Noget om historier:

I køkkenet på Vester Vedsted Vingård er historien omdrejningspunktet. Historien om grisen og guleroden, kagen og kakaoen, bien og bøffen. Bæredygtighed, økologi, smag – store ord, som minder os om, at kvalitet ligger i respekten for naturen og dyrene.

Opskrifterne har rod i det nordiske køkken med jævnlige besøg af fransk bondemad. Vi laver så meget som muligt fra bunden. Kombinerer anderledes smagsoplevelser og genopdager lokale urter og tilberedningsformer.

 Vi garanterer en god smagsoplevelse – hver gang!

Den 1. torsdag hver måned er der AFTENSSPISNING - Se mere under punktet AFTENÅBENT.

Det er en god idé at reservere bord!


Reserver bord i caféen her...

Det Økologiske Spisemærke

Hvad er et Økologisk Spisemærke?

Sølvmærket i økologi er et symbol, der guider forbrugeren i deres valg af spisested. Forskellige tiltag og rutiner i køkkenet i vores café betyder, at vi kan servere næsten alt økologisk til stort set samme pris som de omkringliggende caféer og restauranter i området. 

At vælge med hjertet

Vi vælger råvarer med hjertet og har tæt kontakt til vores leverandører af kød og mejeri.

Hjælp os!

Vi vil gerne støtte op om afsætning af råvarer i lokalområdet og søger derfor hele tiden efter nye samarbejdspartnere, der dyrker efter økologiske eller biodynamiske principper. Har du en frygtelig masse eller bare i perioder lidt mere, end du/selv kan fortære af alt fra kartofler og korn til ramsløg, så kontakt os endelig! Lad os hjælpes ad med at skabe de bedst mulige rammer for den bedste smag. Og tænk, hvis vi blev så mange, at vi kunne holde en høstfest som i gamle dage og hylde mangfoldigheden fra muldens dyb!

 

Chaîne des Rôtisseurs

I foråret 2016 fik vi den ære at blive inviteret ind i Chaîne des Rôtisseurs. Chaîne des Rôtisseurs er verdens største og mest anerkendte organisation for gastronomer. I over 70 lande dyrker næsten 30.000 medlemmer kvalitet og kreativitet i kogekunsten, samtidig med at der værnes om det lokale køkkens egenart og udvikling.

Køkkenchefen på Vester Vedsted Vingård: Marie Bonal har nu titel af Maître Rôtisseur