.

.

Julen omkring Vingårdens Bord - en julefrokost med fokus på kvalitet, håndværk, smag og bæredygtighed

Kære du

Byd dine gæster velkomne til en hyggelig julekomsammen omkring Vingårdens Bord i år. Vores mad er lavet med områdets bedste økologiske og biodynamiske råvarer. Samme koncept som altid: vi køber dyrene hele og bruger alt - lige som i gamle dage. 

Til maden kan I naturligvis nyde Vingårdens egne øl og et stort udvalg af snapse og likører. For ikke at glemme vores egen gin, der er produceret helt fra bunden på Vester Vedsted Vingård.

--------

Julen kan nydes på flere forskellige måder på Vester Vedsted Vingård:

- Vores dejlige frokostserveringer vil naturligvis klinge af jul. 3 serveringer til 300 kr. Serveres også uden for åbningstid til grupper over 10 personer

- På vores aftenmenu gourmetstyle, der serveres hver lørdag men også uden for åbningstid til grupper over 10 personer (minimum 3 serveringer). Se mere under punktet Aftenrestaurant.

- Kun for grupper på minimum 10 personer serveres følgende menu family style til deling omkring bordet:

 

Julemenuen

  • Dejlige sild med hjemmebagt rugbrød 
  • Forskellige friske kål fra haven med surt og sødt
  • Vingårdens leverpostej med kombuchasennep og rugbrød
  • Gris fra Abildskærgård med fermenteret rødkål, efterårets rønnebærsyltetøj & brun sauce - en hver koks stolthed
  • Bagte rødbeder med vores hjemmelavede rygeost, vert jus og sprøde kerner
  • Karameliserede kartofler 
  • Forførende ris à l'amande med bærsauce. Vi laver vores ris à l'amande med ølandshvedekerner fra det lille biodynamiske landbrug og mølleri: Forum Mel og jersey græsmælk, som vi henter hos Mark og Anne i nabolandsbyen

400 kr pr. person. Minimum 10 personer. 

Drikkemenu med Vingårdens produkter pr. pers.: 169 kr. indeholdende en snaps, en øl, en kop kaffe og en likør