Vester Vedsted Vingård er et lille familiedrevet foretagende. Vingården ligger i udkanten af den idylliske landsby Vester Vedsted tæt ved Vadehavet.
Udover rundvisninger og vinsmagninger danner vingården rammen om en hyggelig gårdbutik og naturcafé, hvor vi serverer spændende frokostretter og
 
god kaffe med hjemmebagt brød og kager.

Vingårdens hovedproduktion er naturligvis vin af både druer og bær, men gården byder også på resultater af de forskellige interesser, vi hver især har. 

Vingården har sig eget lille bryghus, som forsyner cafeen og gårdbutikken.

BIRTE laver kryddersnapse, likører, natursæber, marmelader og andre specialiteter.

Vingårdens store urte- og krydderihave passes af Birte.

Derudover opkøber hun smukke svenske antikviteter og håndvævede kludetæpper.                                                                                       I weekenden hjælper hun Marie i cafeen, eller også underholdes hun af familiens 3 små drenge.

POUL er den store vinmager. Han har fra helt ung eksperimenteret med vin af alt fra mælkebøtter til pastinakker.

Nu gælder det seriøs vin, såsom hvidvin, rosé og rødvin. Han passer vinmarkerne med hjælp fra Birte.
Det er ligeledes Poul, som brygger vores egen øl. 

MARIE har indtil februar 2018 stået for cafeen. Nu har hun skiftet kasket og agerer restaurantchef, siden ansættelsen af Xavier Malletier i stillingen som køkkenchef. Hun bager dog stadig MASSER af brød og kager, og har et tæt samarbejde med køkkenchefen og alle vores leverandører 
Hun værdsætter simpel, sæsonbestemt mad og bagværk, og har stor respekt for velfærd for både planter og dyr.
 
 
ARTHUR, PIERRE OG MATHIEU Maries 3 sønner, der sørger for at vi aldrig keder os :)
 

Vi håber, at man ved et besøg på vores vingård fornemmer atmosfæren af individuelle passioner og en fælles vision om at skabe et åndehul midt i naturen. Vi håber, at man som gæst føler sig velkommen og for en kort stund lader sig rive med af hyggen og sammenholdet, der opstår, når to og på sigt tre generationer arbejder under samme tag!

Vester Vedsted Vingård - sommeren 2016 i samarbejde med Vadehavskysten

I sommeren 2016 blev der i samarbejde med Vadehavskysten produceret en masse små film om de forskellige spisesteder langs vadehavet. Vi var de første i rækken. Jeg (Marie) var MEGA nervøs og havde ikke lukket et øje hele natten. Men da først det hele gik igang, så var det fantastisk sjovt at prøve. Filmen viser helt utroligt præcist, hvad Vester Vedsted Vingård rummer: vinproduktion, hyggeligt og personligt spisested, butik med kuriosa; et åndehul i naturen for vore gæster og os selv.
Tak for muligheden Vadehavskysten.dk!!

Marie og Pierre

Poul planter.

Birte i caféen

Arthur og de grønne druer.

Farbror Peter, der tit kom og hjalp til. Desværre måtte vi tage afsked med ham i november 2016. Han blev overmandet af kræft...