Vester Vedsted Vingård er et lille familiedrevet foretagende. Vingården ligger i udkanten af den hyggelige landsby Vester Vedsted tæt ved Vadehavet.
Udover rundvisninger og vinsmagninger danner vingården rammen om en hyggelig butik, cafe og aftenrestaurant.


Vingårdens hovedproduktion er naturligvis vin
men gården byder også på resultater af de forskellige interesser, vi hver især har. Vingården har sit eget lille bryghus og destilleri, som forsyner restaurant, cafe og butik.

BIRTE laver kryddersnapse, likører, natursæber og badesalte. Vingårdens store urte- og krydderihave passes af Birte. Derudover opkøber hun smukke svenske antikviteter og håndvævede kludetæpper. I weekenden hjælper hun i cafeen eller underholdes af familiens 3 små drenge.                                                                   

POUL er den store vinmager. Han har fra helt ung eksperimenteret med vin af alt fra mælkebøtter til pastinakker. Nu gælder det seriøs vin, såsom hvidvin, rosé, rødvin og mousserende vin. Han passer vinmarkerne med hjælp fra Birte. Det er ligeledes Poul, som brygger vores egen øl. 

MARIE har indtil februar 2018 stået for cafeen. Nu har hun skiftet kasket og agerer restaurantchef, siden ansættelsen af Xavier Malletier i stillingen som køkkenchef. Hun bager dog stadig MASSER af brød og kager, og har et tæt samarbejde med køkkenchefen og alle vores leverandører 
Hun værdsætter simpel, sæsonbestemt mad og bagværk, og har stor respekt for velfærd for både planter og dyr.
 
ARTHUR, PIERRE OG MATHIEU Maries 3 sønner, der sørger for at vi aldrig keder os :)
 
Vi håber, at man ved et besøg på vores vingård fornemmer atmosfæren af individuelle passioner og en fælles vision om at skabe et åndehul midt i naturen. Vi håber, at man som gæst føler sig velkommen og for en kort stund lader sig rive med af hyggen og sammenholdet, der opstår, når to og på sigt tre generationer arbejder under samme tag!

Vester Vedsted Vingård - sommeren 2016 i samarbejde med Vadehavskysten

I sommeren 2016 blev der i samarbejde med Vadehavskysten produceret en masse små film om de forskellige spisesteder langs vadehavet. Vi var de første i rækken. Jeg (Marie) var MEGA nervøs og havde ikke lukket et øje hele natten. Men da først det hele gik igang, så var det fantastisk sjovt at prøve. Filmen viser helt utroligt præcist, hvad Vester Vedsted Vingård rummer: vinproduktion, hyggeligt og personligt spisested, butik med kuriosa; et åndehul i naturen for vore gæster og os selv.
Tak for muligheden Vadehavskysten.dk!!