VELKOMMEN TIL OS

Vester Vedsted Vingård er et lille familieforetagende, der danner rammen om et vineri, et mikrobryggeri, destilleri, en butik med salg af egne varer samt en hyggelig og stemningsfuld restaurant.

Om dagen frokostservering og udvidet kaffebord med hjemmebagte kager, om aftenen gourmet med hvide duge, levende lys og ekstra kræs for detaljen. Alle råvarer er økologiske og størstedelen henter vi hos lokale landmænd og producenter og krydrer med grønheder fra egen køkkenhave. 

Vi tilbyder rammerne for et måltid eller en kaffestund nydt i en hjemlig og afslappende atmosfære med vore egne produkter som baggrund og kig til skoven, som er vores eneste nabo. 

Både dag og aften fornemmes stemningen af stille summen af aktivitet i produktionen. Nogle gange er det dufte fra ølbrygning, der siver ud fra det hellige vineri og i en periode hvert år duften af nygæret vin.

Vi er blot 4 mennesker om at producere, kokkerere og servicere, derfor er du altid sikker på at møde passioneret personale, der er ret godt inde i næsten alle dele af arbejdsprocesserne hos os på Vester Vedsted Vingård.

Vi glæder os til at byde indenfor!

Birte og Poul Kulmbach / Xavier og Marie Malletier 

.

.

Overnatning i nærområdet

Klik på billedet herover.

Naturvandringer i samarbejde med Viden og Vaden

.

Besøg os i forbindelse med:

- en guidet tur til Vadehavet med naturformidlidlere fra Viden og Vaden

- en tur på Vadehavscentret

- en bytur til Ribe, Danmarks ældste og meget smukke by.

- en tur til Mandø, øen midt i Nationalpark Vadehavet.

- en gåtur i skoven.

- eller blot for at nyde en økologisk frokost eller fine dining i unikke og hyggelige omgivelser midt mellem skov og vinmarker.

Vester Vedsted Vingård - det økologiske spisested nær Ribe og Mandø