COCKTAILS: Hvor svært kan det være?

NY DATO KOMMER SNAREST 19-21.

OBS! Man får ikke mere alkohol, end at man kan køre hjem.

(MAD: Læs længere nede om mulighed for at komme og spise stenovnspizza inden foredraget/workshoppen)


En aften på Vester Vedsted Vingård hvor du kan lære de basale principper i en god cocktail.

Vingårdens ven Ulrik Holm Michelsen, der er opskriftudvikler i gruppen af kammerater, der står bag Vadehavs Spirit, har sagt ja til at komme og hjælpe os med at inspirere til, hvad der kan opstå, når man blander det ene flydende med det andet.

Han vælger denne aften at fokusere på de kendte klassiske coctails. Når der er styr på disse, kan man gå hjem og eksperimentere, hvis man har brug for det.

Aftenen byder på en blanding af fortælling af principper og historier, fremvisning af hvordan man tilbereder de enkelte cocktails, samt fremstilling af hver cocktail i små grupper.


Nedslagspunkterne vil være:

- om principperne i cocktails.

- om udstyr

- om fremstilling af grundalkoholen ved Vingårdens Moonshiner Xavier Malletier

- om klassikerne; de 8 cocktails alle bør kende.


PRIS for oplæg, fremstilling og smagning: 350 kr.

Skulle du have en shaker stående derhjemme, som du længe har drømt om at lære at svinge, så tag den endelig med.


TILMELDING: pr. mail kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903

Arrangementet kan også bookes til et privat arrangement.


MAD INDEN COCKTAILS

Et nyt koncept har undseeligt ligget og forberedt sig i kulisserne i restauranten på Vingården. Fremover vil vi lave pizzaer fra stenovnen hver uge til nydelse i restauranten eller til at tage med hjem. Denne aften er der mulighed for at bestille bord til lidt mad inden workshoppen.


Med venlig hilsen

Ulrik, Xavier og Marie

WORKSHOP FERMENTERING

I årenes løb har vi i samarbejde med Birgit Brink Lorenz tilbudt en række kurser udi kunsten at fermentere grøntsager.

Næste dato for workshop er endnu ikke fastsat.

Det kunne være en vigtig info at vide, at vi tilbyder workshoppen for grupper på min. 18 personer og maks. 22 personer. Kontakt os gerne, hvis det kunne have interesse.

Workshoppen omfatter ud over hygge og mange grin velkomst med små smagshapsere, instruktion og lidt historie og teori om fermentering samt praktisk arbejde i grupper.

Hårdt arbejde belønnes med en let anretning med masser af smagsindtryk og inspirerende mad med fokus på grøntsager.

Atmosfæren omkring det praktiske arbejde er afslappet og legende; det er et af de væsenligste budskaber, vi gør meget ud af at formidle. Fermentering af grøntsager kan virke svært og uoverskueligt, fordi det er en forholdsvis ukendt tilberedningsmetode her i Danmark, men det kan nemt flettes ind i dagligdagens gøremål, - og den fantastiske magi, der vitterligt sker i glasset, står naturen for at skabe😉

Medbring selv et lerfad (ikke for stort), en Margretheskål eller en glasskål til at massere grøntsagerne sager i. Et fad til to personer er fint.

Pris inkl. teori, velkomstsnacks, opskrifter, 3 glas med forskellige fermenteringsindhold samt aftensmad: 450,- pr. pers. ALT økologisk naturligvis.Der kan tilkøbes drikkevarer. Tilmelding nødvendig og bindende.

BETALING sker på dagen for workshoppen.

TILMELDING skal ske ved mail til kontakt@vvvingaard.dk eller på mobil 52340903.

Har I fået et gavekort til arrangementet, kan dette benyttes til andet hos os eller gemmes til en ny workshopdag. Se vores handelsbetingelser nederst på siden. 

Lad dig blive ført ind i kaffens helt særlige univers

Afholdes for grupper på minimum 15 personer v/Keld Soele, Marsk Kaffe

Fordraget er inddelt i 3 faser:

- Kaffens vej fra bønne til kop (vækst, høst, handel, brygning, indtagelse)

- Detaljeret gennemgang af brygning (formaling, kontakttid, mængde, temperatur, vandkvalitet, filtrering)

- Smagning (forskellige lande, forskellige ristninger, forskellige metoder)

Pris for 2 timers kaffeduft med masser af information fortalt af vores lokale, passionerede kaffepusher: 399 kr. 

De bedste hilsner 

Marie, der holder af den mellemristede

WORKSHOP FERMENTEREDE DRIKKE

Dato for næste workshop følger.

Med alle detaljer, gryn og svampe på plads er vi nu klar til at byde velkommen til endnu en workshop i fermenterede drikke. Som med vores workshop i fermenterede grøntsager vil eftermiddagen/aftenen være en uformel men meget intens og lærerig blandning af prøvesmagninger, praktisk arbejde og tilgængelig teori. Vi kommer til at arbejde med komboucha, vandkefir og kvass, og hver workshopdeltager kommer hjem med startere og flasker med drikke klar til fermentering og derefter nydelse. Ydermere introducerer vi processen at lave sin egen vineddike. Efter workshoppen byder vi traditionen tro på en let, vegetarisk anretning. Vi lover et væld af smagsoplevelser og alle de informationer, man behøver for selv at give sig i kast med fremstillingen af de lkære og sunde drikkevarer.

Et lille team af kvinder der dagligt arbejder med svampesymbioser og mælkesyrebakterier, står klar med input og gode råd. Hende der ved mest om fermenterede drikke: Dorte Graumann. Birte, der er kefirdronning og frue af vingården. Marie: madlaversken på vingården.

Pris inkl. flasker og glas med kambuchasvamp, kefirgryn, færlige drikke, opskrifter, teori, smagsprøver, let anretning og hygge 399,-

Tilmelding nødvending og bindende, kontakt@vvvingaard.dk, eller 52340903

Se vores handelsbetingelser nederst på siden.

Hestevognskørsel med Henry

En gang i mellem, afhøgning af vejret sadler Henry sine smukke heste og kører med vores gæster. Sommetider går turen gennem Vester Vedsted og sommetider helt ud til digerne.

Næste gang: når vi har tilmeldte nok til en tur! Tilmelding: kontakt@vvvingaard.dk eller 31246587

Pris: 30 kr. Børn 15 kr, børn under 3 år er gratis.

HANDELSBETINGELSER FOR VESTER VEDSTED VINGÅRD

For køb af kurser, workshops og gastronomiske arrangementer.

AFLYSNING AF KURSER: I tilfælde af for få tilmeldte forbeholder vi os retten til at aflyse, og vi refunderer beløbet.

FORTRYDELSESRET: "Billetter" til kurser, workshops, koncerter og smagninger kan ikke ombyttes. Du kan dog videregive den til 3. mand. Iht. en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved "rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den  pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)". Det betyder, at kønsker af f.eks. workshop er bindende, at at det ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Ligeledes kan billetten, hvis du ikke har kunnet deltage i det arrangement, du har kønt billetten til, heller ikke bruges til et lignende arrangement på et andet tidspunkt.