VINGÅRD - DESTILLERI - BRYGHUS - RESTAURANT
Vi fortæller om processerner bag destillationsprocessen generelt og i særdeleshed om, hvordan vi skaber alkoholen på Vingården og i destilleriet.
Vi vil komme omkring de forskellige alkoholtyper som marc, whisky, absint, pastis, gin, vermouth, æble eau de vie, mistelle og pomeau.
Undervejs i fortællingen serverer vi smagsprøver (der er spyttekar på bordet) og guider igennem de udvalgte alkoholer.
Moonshine Production besidder også en mindre model af den store herunder på billedet. Denne vil vi fortælle ud fra på aftenen.
Vi vil ligeledes tage gæsterne med en tur ud i produktionslokalerne på Vingården, hvor vi fremstiller råalkoholerne til destillationerne: maltbryg, vine, æblegæringer mm.
PRIS for oplæg og smaging af 5 spiritusser samt lidt spiselige mundrensere: 350 kr.
MAD: Der er mulighed for at spise en let aftensmad inden smagningen. Bordbestilling i forbindelse med reservation. Pris 145 kr.
BESTILLING: kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903
ADRESSE: V Vedsted Vej 64, 6760 Ribe
Vester Vedsted Vingård - V Vedsted Vej 64, 6760 Ribe. Tlf. vingård: +45 31246587. Mail: kontakt@vvvingaard.dk CVR: 32856950
Restaurant Vingårdens Bord - V Vedsted Vej 64, 6760 Ribe. Tlf. +45 52340903 kontakt@vvvingaard.dk CVR: 40332502