Blueskoncert

KONCERT med BARK


Der findes mange særligheder her i verden. Blues er én af dem.


Og så er der Bark.

Fredag d. 24. marts 2023
19.00-21.00


Bark med Ole Barkentin i spidsen på vokal og bas har gæstet Vester Vedsted Vingård allerede 4 gange. Tænker, at det er ganske normalt årligt at gå hen og blive lidt bluestrængende, og når vi selv så sjældent kan komme ud, så er det jo praktisk at kunne invitere udvalgte særligheder hjem til os selv på Vingården. Og det er ikke bare deres musik. Det er faktisk lige så meget baredem.


En aften med sjæl, “sprelskhed” og virkelig dygtigt håndspillet blues.
En aften, hvor de gamle mestre bliver hyldet.
En aften med sådan nogle musikkere, som fascinerer, og som man har lyst til at sætte sig ned og drikke en øl med efter koncerten.

Kære Ole, Henning, Claus og Bo - vi glæder os til jeres besøg.

KoncertFredag d. 24. marts 2021 kl. 19.00-21.00 (30 min pause med mulighed for køb af drikkevarer, kaffe/te og sødt)
Mulighed for spisning inden koncerten.

PRIS for koncerten: 150,- (går ubeskåret til musikkerne)

BILLET: kontakt@vvvingaard.dk eller på 52340903

MAD: Før koncerten i tidsrummet 17.30-18.45 kan der bestilles mad i restauranten på Vester Vedsted Vingård.
Aftenens menu: Flæskestegssandwich. Serveret med vintersalat. De fleste råvarer fra bønderne lige omkring os - alt økologisk og lavet fra bunden. Pris: 200 kr.


Pladsbestilling på mail :kontakt@vvvingaard.dkeller pr. tlf. 52340903


KONCERT med Mojoes

Fredag d. november 2023
19.00-21.00 


Ude i skoven bor en destillatør, der våger over ædle dryp fra kobberrøret i månens sarte lys. Ved siden af destillatøren og hans familie bor en musikker. Musikkeren kommer med sit band fredag d. 4. november og spiller i restauranten på Vingården. Skov-Blues/soul med naturens grønne fe i glasset - dét er en oplevelse, du ikke finder ret mange steder;)


Det er muligt at bestille bord til spisning inden koncerten i tidsrummet 17.30-18.30. Vi serverer hotte vinger fra Kongeå Kylling - fyldige og kødfulde med Xaviers forførende dust. Dertil ovnbagte kartofler fra Abildskærgård, salat fra køkkenhaven i Stensbæk og brød med det mel, vi lige har hentet hos Forum Mel.


Vi bager kage til pausen. Dette er ikke nødvendigt at forudbestille.


Pris: 

Koncert: 150 (går ubeskåret til musikkerne)

Mad: 


Om bandet:

"Bandet Mojoes har i mere end 15 år serveret solide groovy vibes og musik, der får hofterne til at svinge og fødderne til at vippe.Bandet består af erfarne musikere, der i den grad kan fyre op under den store groove-kedel.Med hver deres spillestil og baggrund har de fem musikere kogt et bredt repertoire sammen af blues, soul, country og med et lille nip jazz her og der.


Bandet Mojoes består af musikerne: Helle Rørdam – vokal Ronny Clausen – bas Brian Nørgaard – trommer David Villanueva – guitar, vokal Bjarke Nielsen – orgel/Piano"

Eftermiddagssang med Karina Kirkegaard og Vingårdens Marie