Nytårsmad fra Vingårdens Bord

til at nyde hjemme

Vi tilbyder i år et begrænset antal menuer til afhentning d. 30. december mellem 12-18 i anledning af NYTÅR.

---

Forret

Dansk hummer fra Venø tilberedt og pillet; serveret med dildmayonaise, vintersalat og chips af kartofler og rodfrugter


Hovedret

Kongeå Kyllingelår farseret og sprødstegt med svampe fra egen skov.

Dampet savoykål med valnødder.

Hjemmelavet pasta.

Sauce blanquette


Dessert

Opera

-----


Pris for 3 retter økologisk nytårsmad: 450 kr.


-----

TILKØB:

Snacks til nytårstalen eller lignende:

Pris pr. person.


Saltede pistacie: 15,-

Xaviers egen tørrede skinke af gammel dansk landrace fra Chriss på Hedeagergaard: 15,-

Schweizisk emmentaler: 15,-

Fermenterede grønne blommer fra Rikke og Martins brækkede blommetræsgren, og som Lina, vores syriske praktikant lærte os at lave: 15,-

Butterdejsstave med let chili: 15,-


2 stk. kransekage med hjemmelavet marcipan - nok helt sikkert fra Vinbondens og fruens hånd: 40,- pr. pers.

-----


Køkkenchefen har tænkt denne menu kun med mousserende vine. Men ham behøver man selvfølgelig ikke altid rette sig efter;)

Vine: Vi kan være behjælpelige med at sammensætte en vinmenu, er man ikke helt til bobler.

Mousserende vin: 245 kr. pr. flaske. Findes i 3 forskellige varianter: Extra brut, brut og extra dry. I farverne hvid og rosé. Dyrket, vinificeret og degorgeret på Vester Vedsted Vingård.


-----


Bestilling: kontakt@vvvingaard.dk eller 52340903

(Billederne er vejledende)


Hilsen

Xavier og Marie, der skal spise det samme og i hvert fald have BOBLER;)