Napolitianske pizzaer fra stenovn

Stenovnspizzaer med rene økologiske råvarer

Vores nye ansatte, Noah Lund, der er kommet hjem til Vester Vedsted igen, vil for den næste tid sørge for, at du/I kan bestille eller spise i restauranten napolitanske pizzaer en gang i ugen. Se listen over datoer herunder.

Konceptet som altid (med ØKO foran!):
Man angiver ved bestilling, om man er til kød eller ikke. Pizzaens topping bestemmes af køkkechefen Xavier, og hans lærling, Noah. På den måde falder man ikke i den fælde at komme til at bestille det samme, som man plejer, og vi giver fri leg til de, som blomstrer aller bedst på den måde, så de kan skabe smagsoplevelser, de selv ville have lyst til at sætte tænderne i.

Dog altid vil en Margherita altid være at finde;)

Priser, hvis pizzaen tages med hjem:
Margherita: 85 kr.
Den med Kød: 110 kr.
Den med Det Grønne (og ost): 110 kr.

Priser, hvis man skulle have lyst til at komme ind i varmen i restauranten:
Margherita: 120 kr.
Den med Kød: 145 kr.
Den med Det Grønne (ost): 145 kr.

Bestilling på:
52340903 eller mail: kontakt@vvvingaard.dk

Vi fortsætter indtil udsolgt fra kl. 17.00 - sidste bagning kl. 19.00. Restauranten lukker, når sidste mundfuld er slugt omkring kl. 20.30. Vi har et stort udvalg af vine, øl og druemoste, som kan købes med hjem. 

Datoer i november og december:
November: fredag d. 17/11, torsdag d. 23/11, fredag d. 24/11


December: er lidt tricky:) Så her er datoerne placeret alle vegne ud og ind mellem restaurantens åbningstider og juleselskaber.

Lørdag d. 2. december. Fredag d. 8/12. Lørdag d. 16/12 kl. 12-18 (kun take away), fredag d. 22/12 (kun take away), Der vil også komme datoer mellem jul og nytår. 

Mange hilsner
Noah, Xavier og Marie, der skal øve sig i at sige buon appetito;)